Monday, June 23, 2008

Een tijdperk komt ten einde, de toekomst lonkt-Johnito

Na een heerlijke reeks comeback-optredens van Propeller, afgesloten met een, volgens zowel onszelf als vele aanwezige bezoekers, ultiem lekker optreden in Musicon, gaat het roer drastisch om in Propeller.

Zelf zal ik vanaf nu geen deel meer uitmaken van de vaste kern van de band. Dit heeft te maken met het feit dat de reunie voor mij persoonlijk oorspronkelijk van tijdelijke aard zou zijn. Door de tijd kreeg de reunie echter een steeds permanenter karakter, waar ik in eerste instantie, in mijn enthousiasme, ook in mee ging.

Helaas heb ik, en de overige bandleden, toch moeten vaststellen dat het vaste bandlidmaatschap niet meer in mijn huidige leven past. Ik zit in een tamelijk hectische periode , waarin ik een aantal dingen te verwerken heb, hetgeen mij simpelweg teveel energie kost om echt vol voor de band te kunnen gaan. Hoewel dingen zeker de goede kant op gaan is dit iets wat ik Willem, Michiel en Niels simpelweg niet wil aandoen.

Daarnaast heb ik al tijden een soloproject in de steigers staan, waar ik nu weer meer aandacht aan kan besteden. Daarover later meer. Als het tijd is.

Het lag in de planning om op het Zomerterras-festival in Vlaardingen een afscheidsconcert te geven, in samenwerking met kunstenares Liza Roos. Hiervoor zijn we recentelijk geselecteerd. Maar door dubbele afspraken hebben we dat met pijn in ons hart moeten cancellen.

Wel ligt het in de lijn der verwachtingen dat ik soms als gast zal optreden tijdens toekomstige gigs van de band. Mogelijk onder de naam "Propeller", maar je weet maar nooit...

In ieder geval gaan Willem, Niels en Michiel gelukkig wèl door!

Rest mij voor dit moment om iedereen die ons als band het afgelopen half jaar heeft gesteund, alsmede Willem, Niels en Michiel, heel hartelijk te bedanken voor de fijne tijd en goede sfeer tijdens onze optredens! Het heeft me goed gedaan, en ik hoop dat dat voor jullie allen net zo goed geldt.

Groetjes, en veel liefs,

Johnito

Share

Bookmark and Share